Projects > Facebook APAC HQ

Facebook

- APAC HQ

Material: Birch Plywood

Designer: -

Location: Singapore

Photography by Frame SG.


Fabricated with precision to replicate the experience of a similar installation in Facebook's London office, this Singapore installation was remodelled meticulously with speed and accuracy.

The entire form is then split into individual planks, which are efficiently nested into plywood sheets. The panels are then individually cut using a CNC milling machine. 

Our Approach

The use of a file-to-factory workflow allows an efficient and seamless process of producing the installation, with minimal waste and manual labour. The individual planks are labelled and cut to a manageable size, allowing it to be easily assembled offsite.

©2020 SUPERSTRUCTURE

HorizontalLogo_Blue_Height40Width.png