Projects > Lien Foundation

Lien Foundation

Office

Material: Birch Plywood

Designer: Produce

Location: Singapore

Photography by Frame SG.

Superstructure collaborated with the designers at Produce to fabricate an installation for Lien Foundation. This fluid ribbon-like structure is used to sub-divide an office space into micro working clusters.

Our Approach

The structure is formed simply by connecting predetermined triangulated panels together using bolt and nuts, without the need of sub-frames.

 

The external side is finished with 6mm birch plywood while the internal surface is cladded in acoustic felt. This system is perfect for a dynamic space with space planning and acoustic requirements.

Top view of Lien Foundation Office

©2020 SUPERSTRUCTURE

HorizontalLogo_Blue_Height40Width.png