Projects > PwC Experience Centre

PwC Experience

Centre

Material: Birch Plywood, Laminate & Steel Structure

Designer: Siren Design

Location: Singapore

Photography by Owen Raggett.

PwC’s Experience Center is an ecosystem of talent, environment, and solutions, combining the best of agency and consultancy to help clients create next-generation experiences for customers, employees and partners. According to Marco Maimone, Chief Technologist, PwC, “The space amplifies how we work; it doesn’t dictate how we work.”

With design direction from Siren Design, Superstructure realised the

Our Approach

A black glass door slides open to grant entry to a cavernous portal illuminated with coloured tubular lights reflecting and refracting against tessellated facets of mirror. The ceiling tilts, walls slant, and the metallic epoxy floor (given the treatment of multidirectional brush strokes) adds to the drama. Further ahead, curvilinear Polar sofas from Tacchini and Melt pendant Iights from Tom Dixon perpetuate the futuristic scenery.

Labelling of individual strings of differing lengths 

Assembly of the triangular panels to form the structure

©2020 SUPERSTRUCTURE

HorizontalLogo_Blue_Height40Width.png